Incasso’s

Wanneer u een incasso advocaat nodig heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ongeacht de reden, Driehoek Advocaten kan u bijstaan als incasso advocaat. U heeft bijvoorbeeld goed werk geleverd maar uw klant betaalt de nota niet. Of omge­keerd, de deurwaarder brengt u een dag­vaarding terwijl u juist schade heeft geleden. Dan is het tijd om een incasso advocaat in te schakelen. Dankzij onze advocaat kunt u een zaak aanspannen en deze goed doorlopen. Het incassorecht kan soms erg lastig zijn, waardoor een incasso advocaat u met de juist expertise bij kan staan. Heeft u behoefte aan een advocaat om de openstaande incasso of onterechte ontvangen incasso aan te vechten? Neem contact op en maak een afspraak! Wij staan voor u klaar.

Advocaat incasso: geen verweer door debiteur

Wanneer een debiteur niet vrijwillig betaalt, dan zal hij daartoe moeten worden gedwongen door de rechter. Voert de debiteur geen verweer, dan wordt de debiteur bij verstek veroordeeld door de rechter. Dankzij dat vonnis kan via de deurwaarder executoriaal beslag worden gelegd op vermogensbestanddelen, zoals op een huis of auto. Maar ook kan een werkgever worden verplicht het loon van de debiteur rechtstreeks aan de deurwaarder af te dragen. Wanneer u een zaak wilt aanspannen, dan kan een incasso advocaat u bijstaan. Wanneer er geen verweer komt is een zaak zo op te lossen, maar wanneer de debiteur wel verweer indient, dan wordt een zaak ingewikkelder. Dan kan een incasso advocaat u bijstaan en voorzien van de juiste adviezen.

Advocaat incassorecht: inhoudelijk verweer van de debiteur

Een zaak zonder verweer is gemakkelijk op te lossen, maar voert de debiteur wel inhoudelijk verweer, dan wordt de zaak ingewikkelder. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat iemand anders een incassozaak tegen u begint. Als u het met die incasso niet eens bent, dan voert Driehoek Advocaten voor u verweer. Misschien heeft u de nota niet betaald om een reden: de dienst was onder de maat of u heeft zelfs schade geleden. Driehoek Advocaten stelt dan namens u een tegenvordering in. Zo kan een hele zaak worden omgedraaid en moet degene die een incassozaak tegen u heeft gemaakt, juist aan u betalen. Onze incasso advocaat bespreekt van te voren de zaak met u. Daarbij wordt er ook gekeken naar de kans op een positief eind. Daarnaast ontvangt u ook duidelijk advies op maat en kunt u ervoor kiezen om een zaak aan te spannen.

Driehoek Advocaten uw advocaat voor incasso’s

Regelmatig voert Driehoek Advocaten dergelijke incassoprocedures voor haar cliënten. Driehoek Advocaten beoordeelt uw juridische positie en zet de stappen die in uw situatie het meest gepast zijn. Zoekt u een advocaat voor incassorecht? Dan kunnen wij u bijstaan. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen als advocaat binnen diverse andere rechtsgebieden. Want wij zijn ook gespecialiseerd in contractenrecht, kunnen u bijstaan binnen het ondernemingsrecht, maar ook bij diverse thema’s binnen het familierecht zoals een echtscheiding. Ongeacht het rechtsgebied of de reden waarom u een advocaat nodig hebt, Driehoek Advocaten bespreekt graag de mogelijkheden met u. Wanneer er een zaak is, dan staan wij u ook graag bij als uw advocaat. De mogelijkheden bespreken of wilt u meer weten? Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Advocaten met dit specialisme

Jan Paalman

Jan Paalman

Advocaat | Almelo

Gera van Lent

Gera van Lent

Advocaat | Almelo