Driehoek gaat verhuizen

Jan 12, 2024

Ons hoofdkantoor gaat verhuizen van Zwolle naar Almelo

Zowel in Zwolle als in Almelo gaan wij verhuizen. Eerst zal ons hoofdkantoor verhuizen naar de Java toren in Almelo en later dit jaar verhuizen we met ons kantoor in Zwolle naar een nieuwe locatie waar we een dependance krijgen. Meer informatie over de exacte locatie volgt zodra dit bekend is. De verhuizing zal dus geen invloed hebben op onze bereikbaarheid.

Ons nieuwe adres in Almelo wordt vanaf 1 maart dit jaar:

JAVA toren
Stationsstraat 11
7607 GX  Almelo

 

Deel dit bericht

Jan Paalman
Jan Paalman

Advocaat

Jan Paalman heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. De accenten in zijn studie lagen op het civiel recht, waaronder het verbintenissenrecht, het bestuurs- en omgevingsrecht en het agrarisch recht. Met die rechtsgebieden en met het huurrecht houdt hij zich ook in zijn advocatenpraktijk vooral bezig. Veel van wat hij aan advies- en proceswerk doet, heeft op een of andere manier iets met onroerend goed te maken. Hij is onder meer lid van de Vereniging voor Agrarisch Recht en van een gemeentelijke bezwaarschriftencommissie.

 Jan gaat graag gedisciplineerd en gestructureerd te werk. Hij probeert daarbij “to the point” te zijn en te blijven. Hij wijst zijn cliënten er doorgaans op dat emotie vaak geen geweldige raadgever is en dat procederen niet altijd tot het beste resultaat hoeft te leiden, maar dat het “soms” niet anders kan.

Naast zijn werk en werk gerelateerde activiteiten heeft Jan functies als vrijwilliger en/of bestuurslid bekleed binnen verschillende “ideële organisaties” en dat doet hij nog steeds. Zijn ontspanning zoekt hij buitenshuis, “met de wind door de haren”: (hard)lopend of fietsend.