Ondernemingsrecht

De juiste rechtsvorm voor uw onder­neming; aansprakelijkheid bij onbehoorlijk bestuur of faillissement; geschillen met aandeel­houders; ontbin­ding van een vennoot­schap, allemaal het terrein van het ondernemingsrecht.

Of het nu gaat om een eenmanszaak, een maatschap, een vennootschap onder firma, een commanditaire vennootschap, een BV of een NV, alle rechtsvragen die daarmee samenhangen worden aangeduid als ondernemingsrecht. Driehoek Advocaten is hier van oudsher in gespecialiseerd en adviseert u over de beste rechtsvorm voor uw onderneming en helpt bij de oprichting. Zoals bijvoorbeeld een maatschapscontract of een firma-akte.

Zijn er problemen tussen de maten, firmanten of bestuurders van de onderneming onderling of met de aandeelhouders? Driehoek Advocaten vindt een passende oplossing.

Geschillen op het gebied van het ondernemingsrecht hebben vaak ook fiscale en bedrijfskundige aspecten. Driehoek Advocaten heeft ervaring in samenwerking met accountantskantoren. Een zaak kan samen met een accountant, fiscalist of bedrijfskundige worden aangepakt.

Wilt u een oriënterend gesprek? Wij helpen u graag.

Advocaten met dit specialisme

Maaike Doornbos

Maaike Doornbos

Advocaat | Zwolle

Gera van Lent

Gera van Lent

Advocaat | Almelo