Ondernemingsrecht

Diverse geschillen komen aan bod binnen het ondernemingsrecht. De juiste rechtsvorm voor uw onder­neming; aansprakelijkheid bij onbehoorlijk bestuur of faillissement; geschillen met aandeel­houders; ontbin­ding van een vennoot­schap, deze geschillen zijn allemaal het terrein van het ondernemingsrecht. Daarnaast wordt ondernemingsrecht ook wel het bedrijfsrecht genoemd. Driehoek Advocaten is de ondernemingsrecht advocaat voor deze geschillen. Dankzij onze specialisatie kan onze advocaat ondernemingsrecht u voorzien van het juiste advies en goede begeleiding.

Advocaat ondernemingsrecht van Driehoek Advocaten

Of het nu gaat om een eenmanszaak, een maatschap, een vennootschap onder firma, een commanditaire vennootschap, een BV of een NV, alle rechtsvragen die daarmee samenhangen worden aangeduid als ondernemingsrecht. Driehoek Advocaten is hier van oudsher gespecialiseerd in ondernemingsrecht en adviseert u onder andere over de beste rechtsvorm voor uw onderneming en helpt bij de oprichting. Zoals bijvoorbeeld een maatschapscontract of een firma-akte. Onze advocaat ondernemingsrecht staat u graag bij, ongeacht het geschil.

Zijn er problemen tussen de maten, firmanten of bestuurders van de onderneming onderling of met de aandeelhouders? De ondernemingsrecht advocaat van Driehoek Advocaten vindt een passende oplossing. Schakel onze bedrijfsrecht advocaat in en laat u adviseren door onze specialisten. Neem eenvoudig contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Bedrijfsrecht advocaat voor diverse geschillen

Geschillen op het gebied van het ondernemingsrecht hebben vaak ook fiscale en bedrijfskundige aspecten. Driehoek Advocaten heeft ervaring in samenwerking met accountantskantoren. Een zaak kan samen met een accountant, fiscalist of bedrijfskundige worden aangepakt. Doordat onze bedrijfsrecht advocaat ervaring heeft in diverse geschillen kunnen zij samen met een accountant, fiscalist of bedrijfskundige u voorzien van een passende oplossing.

Heeft u een geschil met uw aandeelhouders, bestuurders van de onderneming of met uw firmanten of maten? Dan kan een advocaat bedrijfsrecht u ondersteunen en voorzien van een passend advies. Driehoek Advocaten geeft u helder en eerlijk advies. Ook wanneer uw kansen gering zijn. Daardoor weet u welke stappen er volgen, waar u aan begint en wat u kunt verwachten.

Advocatenkantoor ondernemingsrecht en andere rechtsvormen

Heeft u een zaak met betrekking tot het ondernemingsrecht? Driehoek Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Onze advocaat ondernemingsrecht staat u graag bij. Naast het bedrijfsrecht kunnen wij u bijstaan in diverse andere rechtsgebieden. Doordat wij breed gespecialiseerd zijn, kunnen wij u onder andere ook helpen bij bestuursrecht, contractenrecht en arbeidsrecht. Wilt u een oriënterend gesprek Onze advocaten staan u graag bij, ongeacht het rechtsgebied waar uw zaak zich in bevindt. Neem eenvoudig contact op en plan een afspraak. Daarbij bespreken wij de zaak en de verdere stappen die genomen kunnen worden.

Advocaten met dit specialisme

Gera van Lent

Gera van Lent

Advocaat | Almelo