Arbeidsrecht

Dreigt u te worden ontslagen? Wilt u juist ontslaan? Of heeft u advies nodig over een non-concurrentiebeding? Schakel in dat geval vooral tijdig een ervaren ontslag advocaat in om brokken te voorkomen. Driehoek Advocaten is gespecialiseerd in arbeidsrecht en kan u bijstaan in het ontslaan van een medewerker of wanneer u als werknemer wordt ontslagen. Met een ontslag advocaat kunt u het probleem oplossen. Echter kan Driehoek Advocaten ook helpen om de verschillende problemen te voorkomen. Wordt u dus ontslagen of wilt u iemand ontslaan? Dan kan de arbeidsrecht advocaat van Driehoek Advocaten u helpen! Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Arbeidsrecht advocaat: verhouding tussen werkgever en werknemer

Het arbeidsrecht regelt de verhoudingen tussen werkgevers en werknemers. Dit betreft alle werk gerelateerde zaken en dus niet enkel het ontslag. Driehoek Advocaten treedt op voor zowel werkgevers als werknemers. Heeft u een arbeidsrecht advocaat of een ontslag advocaat nodig? Dan kan Driehoek Advocaten u helpen. Enkele zaken die vallen onder het arbeidsrecht zijn:

  • Arbeidsovereenkomst
  • Loonvordering
  • Non-concurrentiebeding
  • Relatiebeding
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Ontslag
  • Reorganisatie

“Voorkomen is beter dan genezen” is ook op het arbeidsrecht van toepassing. Bijvoorbeeld bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst of concurrentiebeding is juridisch advies zeer aan te raden. Daar komt bij dat het arbeidsrecht vaak verandert onder invloed van de politiek. Op de hoogte blijven van veranderingen en de consequenties hiervan is dan ook nodig. Driehoek Advocaten staat u graag bij als arbeidsrecht advocaat. Het voeren van arbeidsrechtelijke procedures behoort tot onze dagelijkse praktijk. Neem daarom contact met ons op!

Problemen oplossen, maar vooral problemen voorkomen

Voor een geschil tussen werkgevers en werknemers is niet altijd een rechter nodig. Een conflict kan worden voorkomen of op een minnelijke wijze worden opgelost. Door onze ruime ervaring en specialisatie als arbeidsrecht advocaat denkt Driehoek Advocaten graag met u mee om problemen op te lossen en vooral te voorkomen. Daarnaast is Driehoek Advocaten ook gespecialiseerd in andere rechtsgebieden. Hierbij kunt u onder andere denken aan contractenrecht, ondernemingsrecht of aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast behandelen wij ook nog andere rechtsgebieden, benieuwd naar al onze diensten? Bekijk dan onze dienstenpagina of neem contact met ons op. De advocaten van Driehoek Advocaten helpen u graag, ongeacht de situatie.

Advocaten met dit specialisme

Gera van Lent

Gera van Lent

Advocaat | Almelo