Strafrecht

Wordt u verdacht van een overtreding of een misdrijf en moet u voor de politie­rechter verschijnen? Of wordt u beschuldigd van een economisch delict en wilt u zich daartegen verdedigen? Laat u zich in dat geval bijstaan door een ervaren strafrechtadvocaat.

Bij strafzaken gaat het om diefstal, bedreiging, moord, een zedenzaak of om een economisch delict. Maar ook om andere zaken: Heeft u als landbouwer mest uitgereden terwijl dit niet was toegestaan? Heeft u kippen gehouden zonder (voldoende) pluimveerechten? In al deze gevallen kunt u door het openbaar ministerie worden gedagvaard voor de strafrechter.

Het is belangrijk dat er dan een advocaat naast u staat die het maximale voor u uit de zaak haalt: ofwel pleiten om vrijspraak of, als dit niet mogelijk is, in ieder geval strafvermindering. Een advocaat die uw zaak in de juiste context plaatst en de rechter ervan overtuigt dat de situatie anders is dan de officier van justitie doet voorkomen.

Driehoek Advocaten behandelt al sinds jaar en dag strafzaken en kent in de rechtszaal geen verrassingen meer. Neem gerust contact met ons op om uw strafzaak door te spreken.

 


Onze specialisten op het gebied van Strafrecht

Aansprakelijkheids­recht

Agrarisch recht

Arbeidsrecht

Bestuursrecht

Burenrecht

Contractenrecht

Erfrecht

Hippisch recht

Huurrecht

Incasso's

Milieurecht

Ondernemingsrecht

Personen- en familierecht

Ruimtelijke ordeningsrecht

Strafrecht