Sinds 1998 is Gera als advocaat werkzaam bij Driehoek Advocaten B.V. op met name het gebied van het arbeidsrecht, het ondernemeningsrecht, het contractenrecht, het scheidingsrecht en het hippisch recht.

Ze werkt voor zowel ondernemers als particulieren. Indien nodig werkt ze multidisciplinair samen met andere specialisten om voor haar cliënten een zo goed mogelijk resultaat te behalen. In zaken geldt voor haar het motto: schikken als het kan en vechten als het moet! Gedrevenheid en passie zijn daarbij de onderscheidende persoonlijke factoren en samenwerken het toverwoord. Transparantie en integriteit zijn hierbij haar normen: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Als voorzitter van de rijvereniging het Twentse Ros zet Gera zich inmiddels ruim 5 jaar in als vrijwilliger en geeft zij het beleid van de vereniging mede richting.

In haar vrije tijd is Gera te vinden bij haar paarden en neemt zij actief deel aan de dressuur- en springsport.

naam : G. van Lent
voornaam : Gera
vestiging : Almelo
advocaat sinds : 1991
universiteit : Utrecht

g.v.lent@driehoekadvocaten.nl

 

Gera van Lent heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd:

 

Hoofdrechtsgebied

Sub rechtsgebied

Specialisatievereniging

Personen- en Familierecht

Echtscheidingen

 

 

Alimentatiezaken

 

 

Omgangsregelingen

 

Arbeidsrecht

 

 

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mevr. mr. G. van Lent
Driehoek Almelo


Aansprakelijkheids­recht

Arbeidsrecht

Burenrecht

Hippisch recht

Incasso's

Personen- en familierecht

Erfrecht

Contractenrecht

Ondernemingsrecht